FROM INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN TEACHING CHEMISTRY
SCIENTIFIC AND THEORETICAL BASIS OF USE
24.10.2022
International Scientific Journal "Science and Innovation". Series B. Volume 1 Issue 7
Abstract. Modernization of the organization of the educational process of professors working in higher educational institutions, methodical knowledge, skills and competences related to the application of innovative technologies to this process, and the basics of teaching chemistry.
Keywords: innovative technology, brainstorming, pinboard, cluster, design, method.
References:
1. Ходиев Б.Ю., Голиш Л.В. Способы и средства организации самостоятельной учебной деятельности: Учебно-методическое пособие в помощь первокурснику. -Т.: ТГЭУ, 2006.
2. Ишмуҳамедов Р., Абдуқодиров А., Пардаев А. Таълимда инновацион технологиялар (таълим муассасалари педагог-ўқитувчилари учун амалий тавсиялар). – Т.: “Истеъдод” жамғармаси, 2008.
3. Ишмуҳамедов Р., Абдуқодиров А., Пардаев А. Тарбияда инновацион технологиялар (таълим муассасалари педагог-ўқитувчилари учун амалий тавсиялар). – Т.: “Истеъдод” жамғармаси, 2009
4. Sodiqova M. I. AKADEMIK LITSEY VA KASB-HUNAR KOLLEJLARI O’QUV JARAYoNIDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYaLARNI QO’LLASh TO’GRISIDA //Интернаука. – 2018. – №. 16-2. – С. 49-50.
5. Содикова М. И. Касб-ҳунар коллежлари ўқув жараёнида замонавий педагогик технологияларни қўллаш тўғрисида //Молодой ученый. – 2019. – №. 21. – С. 609-611.
6. Садикова М. И., Касимова Н. А. К вопросу оценки химической безопасности пищевых продуктов //Universum: химия и биология. – 2021. – №. 6-2. – С. 25-28.
7. Садикова М. И., Мухамадиев Б. Т. ИСПОЛЬЗОВАНИЕ КРИОГЕННЫХ ПОРОШКОВ, ОБОГАЩЕННЫХ СО2-ЭКСТРАКТАМИ В ПРОИЗВОДСТВЕ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ //Universum: химия и биология. – 2020. – №. 12-2 (78). – С. 13-15.
![](images/google_scholar.png)
![](images/cyberleninka_logo.png)