References:
1. Абдукаримов Д.Т. Қишлоқ хўжалик экинлари селекцияси ва уруғчилиги. Дарслик. Тошкент. 2002. 17-19 b.
2. Хакимов Р.А., Хакимов А.С., Тошмуҳамедов А.А. Сабзавот ва полиз экинлари уруғчилиги. Ўқув қўлланма, Т., Тошкент 2003 й., 10-15 б.
3. Зуев И., Қoдирхўжаев O., Адилoв М., Акрамoв У. Сабзавотчилик ва полизчилик Тошкент. 2010. 57-64.
4. Остонақулов Т.Э., Зуев В.И., Қодирхўжаев О.Қ. Мевачилик ва сабзавотчилик (сабзавотчилик) Тошкент. 2019 157-б
5. Зуев В.И. Овощи - это пиша и лекарство. Ташкент - 2006. С. 108-114.
6. Чупахина И.Н. и др. Овощеводство и его перспективы в Калининградской области Монография. Калининград: Изд-во БФУ им. И. Канта, 2018. C- 78-79
7. А.Асламов Органик ва анорганик ўғитларнинг қовоқча сабзавот экини ҳосилдорлиги ва уруғлик сифатига таъсири. Агроилм журнали 2023 №2 сон 43 - 44 б.
8. Normakhmatov, R., & Amanturdiyev, I. K. POSSIBILITIES OF USING GENETICALLY MODIFIED FOODS.
9. Sanaev, S. T., Kh, K. K., & Kh, A. I. (2021). Yield and marketability of potato varieties with different numbers of irrigation schemes and fertilizer standards in case of Uzbekistan. European Journal of Agricultural and Rural Education, 2(8), 5-8.
10. Азимов Б.Ж., Азимов Б.Б. Сабзавотчилик, полизчилик ва картошкачиликда тажрибалар утказиш методикаси. Тошкент. - 2002. 20-28 Б.
11. Белик В.Ф. Методика опытного дела в овощеводстве и бахчеводстве. М: Агропрмиздат. - 1992. - С. 133-135,..
12. Доспехов Б.А. Методика полевого опыта. М.: Колос. - 1985. - С. 207- 223, 268-297