21.09.2023II International scientific and practical
conference "Sustainable forestry"
Ш.Ю.Агзамова
References:
1. Young K. D. The selective value of bacterial shape. (англ.) // Microbiology And Molecular Biology Reviews. Vol. 70. MMBR, 2006. – September. –№ 3. –P. 660–703.
2. Claessen D., Rozen D. E., Kuipers O. P., Søgaard-Andersen L., van Wezel G.P. Bacterial solutions to multicellularity: a tale of biofilms, filaments and fruiting bodies. (англ.) // Nature Reviews. Microbiology. Vol. 12. –2014. –February. –№ 2. – P.115–124.
3. Кудрявцев В.И. Систематика дрожжей. –М.: Изд-во АН СССР, 1954.
4. Еремина И.А., Кригер О.В. Общая микробиология. Уч. пособие / Кемеровский технологический институт пищевой промышленности. – Кемерово, 2002. –112 с.