16.10.2022 II International scientific and practical conference "Sustainable forestry"
1. Ўзбекистон Республикаси Президентининг 2020-йил 6-октябрдаги «Ўзбекистон Республикасида Ўрмон хўжалиги тизимини 2030 йилгача ривожлантириш концепциясини тасдиқлаш тўғрисида»ги ПҚ-4850-сонли қарори. 2. Кайимов А.К.,Бердиев Э.Т. Дендрология, Тошкент; 2009. 99-100 б. 3. Чернова Г.М., Бабекова Е.Я., Олехнович Г.С. Характеристика перспективных форм Pistacia vera L. Южного Таджикистана // Растительные ресурсы –Вып.3 –Л., 1986. –С.326-333. 4. Щепотьев Ф.Л., Рихтер А.А., Павленко Ф.А., Молотков П.И., Кравченко В.И., Ирошников А.И, Орехоплодовые лесные культуры. – Москва: Лесная промышленность, 1978. –С.151-153. 5. Farnaz Yahyavi, Mohammad Alizadeh-Khaledabad, Sodief Azadmard-Damirchi Oil quality of pistachios (Pistacia vera L.) grown in East Azarbaijan, Iran. NFS Journal Volume 18, March 2020, P.12-18. 6. Hamzayev A. K., Eshankulov B. I., Kholmurotov M. Z., Inomova M. M. Study on cultivation of pistachio (Pistacia vera L.) seedlings in containers //IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. – IOP Publishing, 2020. – Т. 614. – №. 1. – С. 012119. 7. Kayimov A., Kholmurotov M. Z., Eshankulov B. I. Justification of prospective pistachio (Pistacia vera L.) varieties and forms while creating plantations in Uzbekistan //IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. – IOP Publishing, 2021. – Т. 939. – №. 1. – С. 012037. 8. Reshu Radjput, Amardjit Kaur, Gulzar Axmad Nayik. Pistachio в книге: Антиоксиданты в овощах и орехах - свойства и польза для здоровья Издатель: Springer Nature Singapore Pte Ltd. December,